De specialisten voor totale afbouw

Vlijmense Afbouw is een toonaangevend afbouwbedrijf gespecialiseerd in het leveren en monteren
van gipswanden, gipsplafonds, estrich vloeren, systeemplafonds en timmerwerk.

Vlijmense Afbouw is werkzaam in diverse soorten van bouwprojecten, te denken aan:

  • Transformaties

  • Kantoren

  • Zorginstelingen

  • Woningbouw

  • Renovaties

  • Hotels

Kernwaarden

Wij opereren vanuit onze kernwaarden: duurzaam samenwerken, professionaliteit en plezier. Onze organisatie is gevoed en opgegroeid vanuit deze kernwaarden en zit tot in onze wortels verweven. De relaties die wij aangaan baseren wij op deze kernwaarden. Zowel van onze klanten als onze leveranciers en onderaannemers verwachten wij dezelfde instelling. Wij zien onze relaties dan ook graag als partners.

Waar Vlijmense Afbouw zich sterk onderscheid van andere afbouwbedrijven is dat wij beschikken over 35 monteurs die bij ons in dienst zijn. Hierdoor kunnen wij direct reageren in alle situaties. Wij staan voor ons woord en afspraak is afspraak. Op een integere en sociale wijze zaken doen is voor ons een doel op zich. Wij doen onze werkzaamheden op een professionele manier. Waarbij duidelijke communicatie, vooraf afspraken maken en kennis van zaken onze uitgangspunten zijn. Wij vinden het belangrijk om plezier te hebben in en tijdens onze werkzaamheden. Dit willen wij dan ook uitstralen naar onze partners. Teamgevoel en met elkaar een doel behalen is hierin een belangrijke factor.

Onze relatiegerichte aanpak is het grootste onderscheid ten opzichte van andere afbouwbedrijven. Onze kracht is samenwerken en dan graag voor de lange termijn.
Dit principe is verankerd tot in de haarvaten van de organisatie en is door onze kernwaarden leidend in onze handelswijze. We willen onze kennis graag delen en denken graag mee, maar wel met duurzame partners. Door kennis te delen is Vlijmense Afbouw BV een solide partij voor langdurige relaties. Wij zijn klaar voor het ‘nieuwe bouwen’!

Wij gebruiken